Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Mondiale belchatowianie
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - belchatowianie 0:1

6e minuut.
Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek is nu in balbezit. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek verovert de bal door een tackle van achteren. Soporek geeft een hoge lob. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Obolewicz is nu in balbezit. Obolewicz geeft een lange en hoge pass. Muzyka is nu in balbezit. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko schiet op doel. Dziewulski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Obolewicz probeert naar een medespeler te passen. Rosiecki is nu in balbezit. Rosiecki met een sublieme pass. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko rent richting de bal. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dziaduszko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - belchatowianie 0:2

33e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Ukleja onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żygus. Żygus krijgt een gele kaart. Ukleja raakt geblesseerd tijdens het duel. Obolewicz met een snel genomen vrije trap. Dziaduszko springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Czeszek probeert naar een medespeler te passen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka passt de bal in één keer door. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko schiet op doel. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soporek zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Obolewicz onderschept slim de pass. Obolewicz passt de bal met de wreef. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - belchatowianie 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Mondiale 58%, belchatowianie 42%.
Stella Mondiale - belchatowianie 0:3

52e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Brożyna onderschept slim de pass. Dziaduszko verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko draait met de bal, schiet en ... Topka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - belchatowianie 0:4

53e minuut.
Dziaduszko onderschept slim de pass. Ukleja is nu in balbezit. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko schiet op doel. Dziewulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - belchatowianie 0:5

67e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Mondiale 59%, belchatowianie 41%.
Stella Mondiale - belchatowianie 0:5