Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E = mc² Academy Silesia
442 Tactiek IIIL
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 49.7
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Kmiotek speelt de bal door. Pluciński is nu in balbezit. Pluciński passt de bal in één keer door. Åsheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 1:0

7e minuut.
Gér rent richting de bal. Czachowski rent richting de bal. Czachowski passt de bal met de wreef. Gér rent richting de bal. Gér schiet op doel. Wędzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ślesiński geeft een lange en hoge pass. Mustafayev kopt de bal weg. Daar is Biesiekierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachowski rent richting de bal. Czachowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Åsheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eriksrud probeert naar een medespeler te passen. Biesiekierski heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski onderschept slim de pass. Czachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Eriksrud probeert naar een medespeler te passen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal in één keer door. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Eriksrud is nu in balbezit. Cywiński onderschept slim de pass. Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Karpiuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Mansur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiekierski is nu in balbezit. Czachowski onderschept slim de pass. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Czachowski rent richting de bal. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czachowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
E = mc² - Academy Silesia 1:1

26e minuut.
Karpiuk rent richting de bal. Pluciński onderschept slim de pass. Pluciński passt de bal met de wreef. Åsheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsheim draait met de bal, schiet en ... Słowiak bokst de bal weg.

29e minuut.
Åsheim speelt de bal door. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér passt de bal met de wreef. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gér passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mustafayev de bal. Mustafayev schiet op doel. Wędzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Mansur de bal onder controle te krijgen. Gér geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mustafayev de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ... Nagel probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

34e minuut.
Mustafayev probeert naar een medespeler te passen. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski passt de bal met de wreef. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap. Wędzonka bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gér geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mustafayev heeft problemen om de bal te vangen. Nagel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 1:2

37e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev passt de bal in één keer door. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Laslandes passt de bal zonder na te denken. Åsheim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślesiński. Ślesiński krijgt een gele kaart. Åsheim raakt geblesseerd tijdens het duel. Kmiotek wilt de vrije trap nemen. Åsheim krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
E = mc² - Academy Silesia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E = mc² 71%, Academy Silesia 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
E = mc² - Academy Silesia 2:2

47e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Gér rent richting de bal. Gér speelt de bal door. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Wędzonka bokst de bal weg.

52e minuut.
Czachowski passt de bal in één keer door. Daar is Mustafayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagel is nu in balbezit. Mustafayev onderschept slim de pass. Mustafayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 2:3

57e minuut.
Solheim geeft een lange en hoge pass. Mansur heeft problemen om de bal te vangen. Gér is nu in balbezit. Gér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 2:4

66e minuut.
Cywiński geeft een hoge lob. Cârstea kopt de bal weg. Laslandes met een sublieme pass. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Wędzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Klungelig pakt Rechciński de bal. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes draait met de bal, schiet en ... Wędzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Cywiński met een snelle inworp. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev schiet op doel. Nagel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 2:5

71e minuut.
Cywiński speelt de bal door. Gér is nu in balbezit. Gér passt de bal in één keer door. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Czachowski de bal. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski onderschept slim de pass. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 2:6

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wędzonka trapt de bal weg van het doel. Cârstea kopt de bal weg. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 2:7

79e minuut.
Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski passt de bal in één keer door. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
E = mc² - Academy Silesia 2:8

80e minuut.
Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér geeft een lange en hoge pass. Mustafayev kopt de bal weg. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Czachowski heeft problemen om de bal te vangen. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev speelt de bal door. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E = mc² 81%, Academy Silesia 19%.
E = mc² - Academy Silesia 2:8