Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Mondiale Sobięcin Wałbrzych
352 Tactiek laga1
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.5 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten very good
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Bregović probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Tiến Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng geeft een hoge lob. Verdixanov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Strudal geeft de bal voor. Rosiecki heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:1

4e minuut.
Sergipano onderschept slim de pass. Bregović is nu in balbezit. Met opzet legt Siarkowski zijn tegenspeler op de grond. Siarkowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Dziewulski trapt de bal weg. Klungelig pakt Rosiecki de bal. Tiến Tùng met een sublieme pass. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cebeiroa met een sublieme pass. Pitter controleert de bal met de borst. Pitter passt de bal zonder na te denken. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kuchczyński kopt de bal weg. Daar is Pitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitter met een sublieme pass. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:2

15e minuut.
Doeltrap. Dziewulski trapt de bal weg van het doel. Bregović kopt de bal weg. Sergipano kan de bal niet met de borst controleren. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tzavlakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzavlakis geeft de bal voor. Bregović probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov probeert de bal met de borst te controleren. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verdixanov de bal. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel. De bal raakt de paal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:3

22e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal in één keer door. Sergipano speelt de bal door. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:4

24e minuut.
Tiến Tùng geeft een hoge lob. Verdixanov probeert de bal aan de voet te houden. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel. Dziewulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Griff met een snelle inworp. Tzavlakis is nu in balbezit. Tzavlakis speelt de bal door. Griff geeft een lange en hoge pass. Sergipano springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Dziewulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosiecki rent richting de bal. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:5

29e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Pitter verovert de bal door een tackle van achteren. Pitter passt de bal in één keer door. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tiến Tùng speelt de bal door. Pitter met een sublieme pass. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel. Dziewulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:6

33e minuut.
Griff verovert de bal door een tackle van achteren. Griff probeert naar een medespeler te passen. Pitter is nu in balbezit. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiến Tùng met de inworp. Pitter geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:7

40e minuut.
Griff verovert de bal door een tackle van achteren. Griff geeft een lange en hoge pass. Sergipano kopt de bal weg. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:8

43e minuut.
Inworp. Służewski met een snelle inworp. Strudal probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pitter rent richting de bal. Pitter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Mondiale 81%, Sobięcin Wałbrzych 19%.
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:8

46e minuut.
Kessler komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna onderschept slim de pass. Bregović verovert de bal door een tackle van achteren. Bregović geeft een lange en hoge pass. Verdixanov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Bregović controleert de bal met de borst. Bregović probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:9

51e minuut.
Kessler rent richting de bal. Kessler met een sublieme pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Bregović met een sublieme pass. Sergipano is nu in balbezit. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:10

54e minuut.
Griff rent richting de bal. Griff passt de bal zonder na te denken. Verdixanov rent richting de bal. Pitter rent richting de bal. Pitter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Tzavlakis de bal. Tzavlakis geeft een hoge lob. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:11

58e minuut.
Dziewulski met een harde bal richting middenveld. Olejok kopt de bal weg. Rosiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitter is nu in balbezit. Pitter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:12

62e minuut.
Mamrot rent richting de bal. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft de bal voor. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal in één keer door. Verdixanov probeert de bal met de borst te controleren. Verdixanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baszko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tzavlakis met een snelle inworp. Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal zonder na te denken. Pitter geeft een lange en hoge pass. Sergipano springt en kopt de bal. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sergipano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:13

70e minuut.
Mirski speelt de bal door. Klungelig pakt Pitter de bal. Pitter met een sublieme pass. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano schiet op doel. Dziewulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:14

71e minuut.
Nienażarty komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Brożyna geeft een hoge lob. Buitenspel voor Olejok. Goede buitenspelval van de verdediging. Tzavlakis neemt vlug de vrije trap. Baszko is nu in balbezit. Baszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Griff passt de bal in één keer door. Daar is Topka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:15

75e minuut.
Kessler onderschept slim de pass. Kessler probeert naar een medespeler te passen. Baszko heeft problemen om de bal te vangen. Nienażarty is nu in balbezit. Nienażarty schiet op doel. Dziewulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:16

77e minuut.
Klungelig pakt Nienażarty de bal. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot passt de bal in één keer door. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:17

81e minuut.
Kessler met een snelle inworp. Nienażarty is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mirski ... Strafschop! Nienażarty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sergipano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Mamrot de bal. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović met een sublieme pass. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Dziewulski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Nienażarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienażarty met een sublieme pass. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović rent richting de bal. Bregović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Mondiale 91%, Sobięcin Wałbrzych 9%.
Stella Mondiale - Sobięcin Wałbrzych 0:17