Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drago - Kazov Męczy nas piłka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kożuch geeft een hoge lob. Daar is Wyrwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabik rent richting de bal. Wyrwa onderschept slim de pass. Wyrwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gajdziński rent richting de bal. Gajdziński probeert naar een medespeler te passen. Drabik rent richting de bal. Wyrwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Smok bokst de bal weg.

21e minuut.
Łodyga met een sublieme pass. Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista speelt de bal door. Roszczyk rent richting de bal. Roszczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański onderschept slim de pass. Szafrański passt de bal zonder na te denken. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Męczy nas piłka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago - Kazov 37%, Męczy nas piłka 63%.
Drago - Kazov - Męczy nas piłka 0:1

78e minuut.
Kożuch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karpiniak. Kożuch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kożuch met een snel genomen vrije trap. Roszczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Smok trapt de bal weg van het doel. Okorski heeft problemen om de bal te vangen. Skuza is nu in balbezit. Skuza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kożuch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pijawka met een snelle inworp. Okorski is nu in balbezit. Okorski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago - Kazov 48%, Męczy nas piłka 52%.
Drago - Kazov - Męczy nas piłka 0:1