Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrów Wielkopolski Mistrzowie Zen
Normal Tactiek fon
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Világi controleert de bal met de borst. Drozda rent richting de bal. Világi onderschept slim de pass. Világi draait met de bal, schiet en ... Treder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrów Wielkopolski - Mistrzowie Zen 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Biesicki de bal. Górnikowski rent richting de bal. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Világi is nu in balbezit. Világi draait met de bal, schiet en ... Treder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

19e minuut.
Augustynowicz passt de bal in één keer door. Wyręba is nu in balbezit. Wyręba speelt de bal door. Klungelig pakt Biesicki de bal. Biesicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrów Wielkopolski - Mistrzowie Zen 0:2

29e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Drozda rent richting de bal. Világi begaat een overtreding. Világi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrów Wielkopolski 51%, Mistrzowie Zen 49%.
Ostrów Wielkopolski - Mistrzowie Zen 0:2

52e minuut.
Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński speelt de bal door. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Noher kopt de bal weg. Augustynowicz probeert de bal aan de voet te houden. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... Treder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Luliński probeert naar een medespeler te passen. Estouro rent richting de bal. Bandelewski begaat een overtreding. Bandelewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrów Wielkopolski 52%, Mistrzowie Zen 48%.
Ostrów Wielkopolski - Mistrzowie Zen 0:2