Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sobięcin Wałbrzych MKS SIECHNCE
laga1 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 15.9
very good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović rent richting de bal. Bregović passt de bal zonder na te denken. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 1:0

3e minuut.
Mąkosza trapt de bal weg. Tiến Tùng kopt de bal weg. Klungelig pakt Kończak de bal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Śmigło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff speelt de bal door. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olejniczak rent richting de bal. Olejniczak geeft een hoge lob. Tzavlakis kopt de bal weg. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Strudal geeft een lange en hoge pass. Tiến Tùng kopt de bal weg. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 2:0

15e minuut.
Matusik geeft de bal voor. Lorsen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lefkowicz de bal onder controle te krijgen. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano schiet op doel. Mąkosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 3:0

17e minuut.
Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bregović de bal. Bregović speelt de bal door. Pitter is nu in balbezit. Pitter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Śmigło de bal onder controle te krijgen. Inworp. Griff met de inworp. Bregović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusik geeft een hoge lob. Sergipano kopt de bal weg. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 4:0

24e minuut.
Strudal probeert naar een medespeler te passen. Bregović probeert naar een medespeler te passen. Pitter geeft een hoge lob. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 5:0

26e minuut.
Mąkosza speelt de bal door. Zušťák geeft de bal voor. Pitter kopt de bal weg. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Mąkosza bokst de bal weg. Kończak is nu in balbezit. Kończak geeft de bal voor. Tzavlakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzavlakis geeft een lange en hoge pass. Verdixanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 6:0

28e minuut.
Pitter met een sublieme pass. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng passt de bal met de wreef. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 7:0

30e minuut.
Griff is nu in balbezit. Griff probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 8:0

31e minuut.
Mrzygłód is nu in balbezit. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng geeft een hoge lob. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 9:0

37e minuut.
Pitter is nu in balbezit. Bregović is nu in balbezit. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Mąkosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdixanov is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 10:0

39e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft de bal voor. Tiến Tùng kopt de bal weg. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 11:0

44e minuut.
Matusik geeft een hoge lob. Griff heeft problemen om de bal te vangen. Pitter met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 12%, MKS SIECHNCE 88%.
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 12:0

46e minuut.
Kessler komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kessler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Verdixanov de bal. Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sergipano heeft problemen om de bal te vangen. Łakomski is nu in balbezit. Sergipano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergipano krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klungelig pakt Kończak de bal. Verdixanov rent richting de bal. Sergipano is nu in balbezit. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Strudal de bal. Strudal geeft de bal voor. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff geeft de bal voor. Pitter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 13:0

56e minuut.
Plecety speelt de bal door. Olejniczak rent richting de bal. Griff met een sublieme pass. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mąkosza probeert naar een medespeler te passen. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een hoge lob. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano schiet op doel. Mąkosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 14:0

59e minuut.
Sergipano verovert de bal door een tackle van achteren. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sergipano rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 15:0

61e minuut.
Łakomski is nu in balbezit. Pitter onderschept slim de pass. Pitter geeft een hoge lob. Sergipano rent richting de bal. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 16:0

63e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Verdixanov is nu in balbezit. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 17:0

64e minuut.
Kończak verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano kopt de bal weg. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 18:0

65e minuut.
Baszko komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Griff verovert de bal door een tackle van achteren. Griff speelt de bal door. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 19:0

74e minuut.
Inworp. Nienażarty komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kessler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olejniczak de bal. Nienażarty is nu in balbezit. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 20:0

77e minuut.
Łakomski speelt de bal door. Bregović rent richting de bal. Bregović passt de bal zonder na te denken. Baszko rent richting de bal. Baszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lorsen is nu in balbezit. Lorsen geeft een hoge lob. Baszko geeft de bal voor. Klungelig pakt Sergipano de bal. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 21:0

84e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Kończak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strudal met een snelle inworp. Kessler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mąkosza trapt de bal weg. Strudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strudal passt de bal zonder na te denken. Baszko rent richting de bal. Baszko heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Strudal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mendalka de bal onder controle te krijgen. Łakomski is nu in balbezit. Baszko onderschept slim de pass. Baszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tzavlakis is nu in balbezit. Griff rent richting de bal. Griff probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 22:0

90e minuut.
Nienażarty passt de bal met de wreef. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 13%, MKS SIECHNCE 87%.
Sobięcin Wałbrzych - MKS SIECHNCE 23:0