Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy Silesia Męczy nas piłka
IIIL Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 15.7
excellent Schieten hopeless
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko is nu in balbezit. Czachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czachowski schiet op doel. Smok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 1:0

6e minuut.
Smok trapt de bal weg. Cârstea kopt de bal weg. Mustafayev is nu in balbezit. Czachowski rent richting de bal. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Czachowski passt de bal zonder na te denken. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev passt de bal in één keer door. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cârstea probeert de bal aan de voet te houden. Czachowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drabik. Drabik krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Smok met een harde bal richting middenveld. Cârstea kopt de bal weg. Czachowski heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. Smok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 2:0

14e minuut.
Mola geeft een hoge lob. Gér kopt de bal weg. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski onderschept slim de pass. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Smok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drabik rent richting de bal. Czachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czachowski schiet op doel. Smok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 3:0

19e minuut.
Karpiniak met een snelle inworp. Sztramko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kader is nu in balbezit. Kader met een sublieme pass. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 4:0

21e minuut.
Daar is Okorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorski geeft de bal voor. Kader kopt de bal weg. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 5:0

26e minuut.
Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér probeert naar een medespeler te passen. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Smok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kader is nu in balbezit. Kader passt de bal met de wreef. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 6:0

31e minuut.
Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk geeft een hoge lob. Daar is Czapiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sykta geeft een lange en hoge pass. Czachowski kopt de bal weg. Sztramko heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Smok bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mustafayev zal de hoekschop nemen. Czachowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 7:0

40e minuut.
Gér haalt uit met een fantastische trap. Smok probeert naar een medespeler te passen. Cârstea kopt de bal weg. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 8:0

43e minuut.
Gér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Laslandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laslandes geeft de bal voor. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Smok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 19%, Męczy nas piłka 81%.
Academy Silesia - Męczy nas piłka 9:0

47e minuut.
Ślesiński kopt de bal weg. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski passt de bal met de wreef. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Ślesiński probeert naar een medespeler te passen. Laslandes rent richting de bal. Laslandes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czachowski de bal. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 10:0

52e minuut.
Gér passt de bal zonder na te denken. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mustafayev heeft problemen om de bal te vangen. Sztramko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 11:0

54e minuut.
Kader kopt de bal weg. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev speelt de bal door. Klungelig pakt Czachowski de bal. Czachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Drabik trapt de bal weg van het doel. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea passt de bal in één keer door. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolimowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ślesiński geeft een lange en hoge pass. Gér rent richting de bal. Gér passt de bal in één keer door. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Smok trapt de bal weg. Klungelig pakt Kader de bal. Kader geeft een lange en hoge pass. Bolimowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Turewicz is nu in balbezit. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea geeft de bal voor. Gér is nu in balbezit. Gér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Daar is Bolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabik is nu in balbezit. Bolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kader is nu in balbezit. Pijawka begaat een overtreding. Pijawka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Mustafayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafayev speelt de bal door. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski onderschept slim de pass. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 12:0

74e minuut.
Mola met een sublieme pass. Daar is Gér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gér speelt de bal door. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Cârstea de bal onder controle te krijgen. Sztramko rent richting de bal. Sztramko met een sublieme pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Laslandes kopt de bal weg. Gér is nu in balbezit. Gér passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolimowski de bal. Bolimowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 13:0

84e minuut.
Mustafayev verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal met de wreef. Gér is nu in balbezit. Gér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Męczy nas piłka 14:0

89e minuut.
Laslandes met een sublieme pass. Kader is nu in balbezit. Kader met een sublieme pass. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 19%, Męczy nas piłka 81%.
Academy Silesia - Męczy nas piłka 14:0