Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Bydgoszcz leśne El Lokos
Normal Tactiek El
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Pruszewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troska rent richting de bal. Troska geeft een lange en hoge pass. Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Olek probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Przybysz de bal. Przybysz draait met de bal, schiet en ... Piosik bokst de bal weg.

21e minuut.
Luciak geeft een hoge lob. Nowicki controleert de bal met de borst. Radosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosz draait met de bal, schiet en ... Górka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - El Lokos 1:0

28e minuut.
Przybysz met een sublieme pass. Hebda is nu in balbezit. Jurkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydgoszcz leśne 51%, El Lokos 49%.
Zawisza Bydgoszcz leśne - El Lokos 1:0

47e minuut.
Sitek heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pruszewicz. Pruszewicz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tytek rent richting de bal. Radosz is nu in balbezit. Tytek rent richting de bal. Radosz rent richting de bal. Radosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Górka trapt de bal weg. Luciak kopt de bal weg. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Luciak passt de bal zonder na te denken. Bielec geeft een hoge lob. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Piosik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zawisza Bydgoszcz leśne - El Lokos 1:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Pieńkosz de bal onder controle te krijgen. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek speelt de bal door. Radosz is nu in balbezit. Radosz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz speelt de bal door. Jurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Popiela met de inworp. Hrust rent richting de bal. Hrust geeft een lange en hoge pass. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... Piosik bokst de bal weg.

74e minuut.
Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz draait met de bal, schiet en ... Hebda probeert de bal aan de voet te houden. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - El Lokos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydgoszcz leśne 65%, El Lokos 35%.
Zawisza Bydgoszcz leśne - El Lokos 1:2