Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Spartak Mińsk Wisła Rcj
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Jaruga passt de bal met de wreef. Szrajda rent richting de bal. Szrajda geeft de bal voor. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Krukowski met een sublieme pass. Krasuski rent richting de bal. Krasuski geeft de bal voor. Daar is Bratosławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski draait met de bal, schiet en ... Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pabiański passt de bal zonder na te denken. Gonera geeft een hoge lob. Bratosławski kopt de bal weg. Bombardier rent richting de bal. Bombardier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Spartak Mińsk - Wisła Rcj 1:0

30e minuut.
Krasuski met een harde bal richting middenveld. Jaruga kopt de bal weg. Drajer heeft problemen om de bal te vangen. Grądcki rent richting de bal. Grądcki schiet op doel. Cywiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niklewicz rent richting de bal. Rusinek verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSK Spartak Mińsk - Wisła Rcj 1:1

36e minuut.
Stabrowski met de inworp. Bangis rent richting de bal. Warszawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warszawski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bombardier rent richting de bal. Bombardier geeft een lange en hoge pass. Bangis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangis haalt uit met een fantastische trap. Cywiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Spartak Mińsk - Wisła Rcj 2:1

43e minuut.
Szrajda met een sublieme pass. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio passt de bal in één keer door. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Spartak Mińsk 39%, Wisła Rcj 61%.
CSK Spartak Mińsk - Wisła Rcj 2:1

57e minuut.
Warszawski probeert de bal aan de voet te houden. Szrajda is nu in balbezit. Bangis begaat een overtreding. Bangis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sysio met een sublieme pass. Mielcarski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grądcki. Grądcki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek haalt uit met een fantastische trap. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stabrowski rent richting de bal. Pabiański rent richting de bal. Szrajda speelt de bal door. Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Cywiński trapt de bal weg van het doel. Sysio rent richting de bal. Rusinek verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jaruga speelt de bal door. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki passt de bal zonder na te denken. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Spartak Mińsk - Wisła Rcj 3:1

88e minuut.
Rusinek met een sublieme pass. Daar is Grądcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grądcki passt de bal met de wreef. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Spartak Mińsk 51%, Wisła Rcj 49%.
CSK Spartak Mińsk - Wisła Rcj 3:1