Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Lokos NiwyM
El Tactiek 5122
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 27.6
poor Schieten average
poor Passen weak
average Verdedigen weak


21e minuut.
Pruszewicz speelt de bal door. Drury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Lokos - NiwyM 0:1

21e minuut.
Przybysz speelt de bal door. Daar is Popiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drury begaat een overtreding. Popiela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Placuszek is nu in balbezit. Placuszek passt de bal zonder na te denken. Anton probeert naar een medespeler te passen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Górka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pruszewicz is nu in balbezit. Bikov rent richting de bal. Bikov geeft de bal voor. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Bielec speelt de bal door. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Lokos - NiwyM 0:2

30e minuut.
Bielec verovert de bal door een tackle van achteren. Placuszek probeert naar een medespeler te passen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pruszewicz geeft de bal voor. De Santi probeert de bal aan de voet te houden. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Lokos 79%, NiwyM 21%.
El Lokos - NiwyM 0:2

46e minuut.
Varjan komt het veld opgelopen. Virdis komt het veld opgelopen. Mărcuş komt het veld opgelopen.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mărcuş zal de hoekschop nemen. Virdis maakt een snoekduik en kopt de bal. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury haalt uit met een fantastische trap. Górka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bielec probeert naar een medespeler te passen. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek is nu in balbezit. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bikov passt de bal in één keer door. Drury is nu in balbezit. Virdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virdis schiet op doel. Górka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hrust met een sublieme pass. Przybysz rent richting de bal. Iwanek rent richting de bal. Przybysz onderschept slim de pass. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Lokos 54%, NiwyM 46%.
El Lokos - NiwyM 0:2