Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Bydgoszcz leśne Blancos Madrid
Normal Tactiek xxx
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 22
redelijk Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Sande rent richting de bal. Tytek begaat een overtreding. Sande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kędziora met een snel genomen vrije trap. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Piosik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:1

3e minuut.
Luciak verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie passt de bal in één keer door. Kleiveland is nu in balbezit. Kleiveland geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:2

10e minuut.
Zygmunt met een sublieme pass. Daar is Hebda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Avgoustakis de bal. Avgoustakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Radosz passt de bal in één keer door. Daar is Troska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troska passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ruczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvere rent richting de bal. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Hendrie geeft een hoge lob. Zygmunt probeert de bal aan de voet te houden. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:3

41e minuut.
Hebda is nu in balbezit. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis schiet op doel. Piosik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hendrie onderschept slim de pass. Hendrie speelt de bal door. Tabak is nu in balbezit. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydgoszcz leśne 48%, Blancos Madrid 52%.
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:4

60e minuut.
Kalinowski is nu in balbezit. Tabak onderschept slim de pass. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak verovert de bal door een tackle van achteren. Tabak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zygmunt is nu in balbezit. Hendrie speelt de bal door. Kordiaczyński rent richting de bal. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:5

68e minuut.
Kleiveland geeft een lange en hoge pass. Hendrie kopt de bal weg. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Zygmunt probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cigány geeft een hoge lob. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie passt de bal in één keer door. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Silvere geeft een lange en hoge pass. Daar is Pieńkosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kordiaczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydgoszcz leśne 71%, Blancos Madrid 29%.
Zawisza Bydgoszcz leśne - Blancos Madrid 0:6