Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salos Skrzaty AC Sportievo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kruski is nu in balbezit. Kruski speelt de bal door. Madejczyk is nu in balbezit. Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędraszek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt rent richting de bal. Foszt haalt uit met een fantastische trap. Wężowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Szlachta de bal. Ziomkowski speelt de bal door. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek verovert de bal door een tackle van achteren. Chrupek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski begaat een overtreding. Piotrkowczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wujków met een snel genomen vrije trap. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Chrupek is nu in balbezit. Chrupek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Piotrkowczyk begaat een overtreding. Jedliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jedliński met een snel genomen vrije trap. Kruski is nu in balbezit. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salos Skrzaty 56%, AC Sportievo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salos Skrzaty - AC Sportievo 0:0

46e minuut.
Szlachta geeft een hoge lob. Chrupek probeert de bal aan de voet te houden. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek onderschept slim de pass. Chrupek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ziomkowski probeert naar een medespeler te passen. Miros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chrupek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chrupek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Twardzik geeft een lange en hoge pass. Daar is Witek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Szlachta met een snelle inworp. Fiutowski geeft een hoge lob. Wężowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salos Skrzaty 64%, AC Sportievo 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salos Skrzaty - AC Sportievo 0:0