Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Parówki AleNieMaPytań
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Demiańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Demiańczuk met de inworp. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kiljan probeert de bal aan de voet te houden. Gilewicz is nu in balbezit. Leśniak rent richting de bal. Leśniak haalt uit met een fantastische trap. Darnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Torzewski geeft een hoge lob. Franke kopt de bal weg. Gierus rent richting de bal. Grądcki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parówki - AleNieMaPytań 0:1

25e minuut.
Gilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniak is nu in balbezit. Badowski onderschept slim de pass. Gilewicz onderschept slim de pass. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Darnowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Parówki 53%, AleNieMaPytań 47%.
FC Parówki - AleNieMaPytań 0:1

47e minuut.
Gierus speelt de bal door. Torzewski rent richting de bal. Torzewski passt de bal in één keer door. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tatoń onderschept slim de pass. Tatoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Gilewicz de bal. Leśniak rent richting de bal. Leśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Demiańczuk kopt de bal weg. Kiljan heeft problemen om de bal te vangen. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak haalt uit met een fantastische trap. Torzewski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Franke onderschept slim de pass. Tatoń is nu in balbezit. Franke onderschept slim de pass. Franke haalt uit met een fantastische trap. Leczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parówki - AleNieMaPytań 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Parówki 54%, AleNieMaPytań 46%.
FC Parówki - AleNieMaPytań 0:2