Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Rcj Polskafc
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Warszawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek passt de bal zonder na te denken. Trochowski is nu in balbezit. Trochowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ruszczyński rent richting de bal. Szmek onderschept slim de pass. Szmek met een sublieme pass. Rusinek is nu in balbezit. Rusinek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szmek probeert naar een medespeler te passen. Rusinek rent richting de bal. Trochowski begaat een overtreding. Trochowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Ruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichorowski rent richting de bal. Szmek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wichorowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wichorowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rozhukaniec de bal. Rusinek rent richting de bal. Rusinek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Rcj 49%, Polskafc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Rcj - Polskafc 0:0

66e minuut.
Bogucki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Szmek de bal onder controle te krijgen. Trochowski speelt de bal door. Ruszczyński is nu in balbezit. Ruszczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ruszczyński rent richting de bal. Wichorowski is nu in balbezit. Krasuski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krasuski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Rcj 49%, Polskafc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Rcj - Polskafc 0:0