Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSK Spartak Mińsk Fc Ozorków
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Żółw speelt de bal door. Sysio rent richting de bal. Kameczura onderschept slim de pass. Kameczura draait met de bal, schiet en ... Niklewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alich neemt de hoekschop. Daar is Domuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bombardier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grądcki is nu in balbezit. Grądcki geeft een hoge lob. Bangis kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech passt de bal met de wreef. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski schiet op doel. Żuraw maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Niklewicz is nu in balbezit. Żółw verovert de bal door een tackle van achteren. Żółw passt de bal in één keer door. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Krukowski rent richting de bal. Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Grądcki maakt een afschuwelijke overtreding. Grądcki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kameczura bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki onderschept slim de pass. Grądcki passt de bal zonder na te denken. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdyło met een snelle inworp. Daar is Alich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alich geeft een hoge lob. Bolesta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Spartak Mińsk 56%, Fc Ozorków 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSK Spartak Mińsk - Fc Ozorków 0:0

50e minuut.
Niklewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alich. Niklewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sysio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSK Spartak Mińsk - Fc Ozorków 1:0

60e minuut.
Kameczura is nu in balbezit. Bombardier onderschept slim de pass. Bombardier passt de bal in één keer door. Bangis is nu in balbezit. Bangis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Domuś passt de bal in één keer door. Niklewicz is nu in balbezit. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Piech kopt de bal weg. Bratosławski rent richting de bal. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski onderschept slim de pass. Bratosławski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sysio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaruga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSK Spartak Mińsk 43%, Fc Ozorków 57%.
CSK Spartak Mińsk - Fc Ozorków 1:0