Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0038
  • Stadion: NiwyM Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3817
NiwyM Zawisza Bydgoszcz leśne
5122 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Bikov onderschept slim de pass. Bikov probeert naar een medespeler te passen. Anton heeft problemen om de bal te vangen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kordiaczyński is nu in balbezit. Placuszek onderschept slim de pass. Placuszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 1:0

15e minuut.
Homonyik is nu in balbezit. Homonyik geeft de bal voor. Kalinowski is nu in balbezit. Drury onderschept slim de pass. Drury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pieńkosz is nu in balbezit. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton passt de bal in één keer door. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 2:0

19e minuut.
Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury onderschept slim de pass. Drury speelt de bal door. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Anton geeft een hoge lob. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Luciak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Boscán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Placuszek wilt de vrije trap nemen. Piosik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 3:0

35e minuut.
Drury is nu in balbezit. Kalinowski is nu in balbezit. Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Placuszek draait met de bal, schiet en ... Piosik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 4:0

42e minuut.
Anton met een sublieme pass. Placuszek heeft problemen om de bal te vangen. Placuszek met een sublieme pass. Drury rent richting de bal. Drury haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NiwyM 37%, Zawisza Bydgoszcz leśne 63%.
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 4:0

46e minuut.
Mărcuş komt het veld opgelopen. Virdis komt het veld opgelopen. Varjan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek geeft een lange en hoge pass. Paal!

54e minuut.
Mărcuş rent richting de bal. Hebda verovert de bal door een tackle van achteren. Hebda met een sublieme pass. Troska rent richting de bal. Troska geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Virdis passt de bal met de wreef. Placuszek rent richting de bal. Placuszek passt de bal met de wreef. Drury rent richting de bal. Drury schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Drury rent richting de bal. Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Placuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Placuszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 5:0

63e minuut.
Placuszek met een sublieme pass. Hebda rent richting de bal. Virdis onderschept slim de pass. Virdis schiet op doel. Piosik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 6:0

79e minuut.
Pieńkosz geeft een lange en hoge pass. Bikov is nu in balbezit. Bikov speelt de bal door. Drury is nu in balbezit. Drury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 7:0

85e minuut.
Placuszek rent richting de bal. Drury speelt de bal door. Virdis is nu in balbezit. Virdis haalt uit met een fantastische trap. Piosik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NiwyM 28%, Zawisza Bydgoszcz leśne 72%.
NiwyM - Zawisza Bydgoszcz leśne 8:0