Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AleNieMaPytań Salos Skrzaty
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski passt de bal zonder na te denken. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Skolek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomkowski met een sublieme pass. Stemporowski rent richting de bal. Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Skolek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kiljan probeert naar een medespeler te passen. Gancarczyk probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Skolek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski passt de bal zonder na te denken. Skolek is nu in balbezit. Skolek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gancarczyk geeft de bal voor. Twardzik kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gancarczyk zal de hoekschop nemen. Daar is Jaszczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AleNieMaPytań 58%, Salos Skrzaty 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AleNieMaPytań - Salos Skrzaty 0:0

51e minuut.
Gancarczyk met een snelle inworp. Grądcki is nu in balbezit. Oczachowski begaat een overtreding. Oczachowski krijgt een gele kaart. Grądcki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grądcki kan niet meer verder spelen. Koszut komt het veld opgelopen. Badowski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AleNieMaPytań - Salos Skrzaty 1:0

53e minuut.
Daar is Piotrkowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszut onderschept slim de pass. Koszut met een sublieme pass. Daar is Franke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AleNieMaPytań - Salos Skrzaty 2:0

55e minuut.
Piotrkowczyk is nu in balbezit. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Franke bereikt de bal nog maar net als eerste. Franke schiet op doel. Twardzik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AleNieMaPytań - Salos Skrzaty 3:0

59e minuut.
Wujków rent richting de bal. Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrkowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piotrkowczyk krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Oczachowski heeft problemen om de bal te vangen. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut met een sublieme pass. Franke rent richting de bal. Franke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Badowski verovert de bal door een tackle van achteren. Badowski passt de bal zonder na te denken. Franke heeft problemen om de bal te vangen. Koszut is nu in balbezit. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kiljan rent richting de bal. Kiljan geeft een hoge lob. Oczachowski rent richting de bal. Franke verovert de bal door een tackle van achteren. Franke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piotrkowczyk geeft een lange en hoge pass. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan met een sublieme pass. Koszut is nu in balbezit. Koszut schiet op doel. Wężowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AleNieMaPytań 31%, Salos Skrzaty 69%.
AleNieMaPytań - Salos Skrzaty 3:0