Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sportievo FC Parówki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Gierus onderschept slim de pass. Gierus met een sublieme pass. Demiańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Jędraszek de bal. Tatoń rent richting de bal. Tatoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Miros geeft de bal voor. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz onderschept slim de pass. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kruski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anioł komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sportievo 53%, FC Parówki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sportievo - FC Parówki 0:0

60e minuut.
Kloc rent richting de bal. Kloc geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jędraszek de bal onder controle te krijgen. Leśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Foszt is nu in balbezit. Jakimowicz onderschept slim de pass. Tatoń rent richting de bal. Anioł rent richting de bal. Anioł haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frycz probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sportievo 35%, FC Parówki 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sportievo - FC Parówki 0:0