Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ozorków Wisła Rcj
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Kameczura geeft de bal voor. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel. Cywiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ozorków - Wisła Rcj 1:0

10e minuut.
Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domuś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domuś met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Alich de bal. Kameczura is nu in balbezit. Żółw rent richting de bal. Żółw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cywiński trapt de bal weg. Daar is Kameczura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żółw rent richting de bal. Żółw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hałabura rent richting de bal. Cebulski onderschept slim de pass. Cebulski met een sublieme pass. Rusinek rent richting de bal. Rusinek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ozorków - Wisła Rcj 1:1

39e minuut.
Szmek geeft de bal voor. Turkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rusinek verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinek schiet op doel. Idziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw onderschept slim de pass. Żółw passt de bal zonder na te denken. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ozorków - Wisła Rcj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ozorków 45%, Wisła Rcj 55%.
Fc Ozorków - Wisła Rcj 2:1

46e minuut.
Rusinek rent richting de bal. Żółw onderschept slim de pass. Żółw geeft de bal voor. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Pabiański rent richting de bal. Met opzet legt Kameczura zijn tegenspeler op de grond. Kameczura is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Cebulski is nu in balbezit. Cebulski speelt de bal door. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy passt de bal met de wreef. Rusinek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ozorków - Wisła Rcj 2:2

62e minuut.
Wojdyło is nu in balbezit. Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański met een sublieme pass. Rusinek heeft problemen om de bal te vangen. Rusinek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szmek rent richting de bal. Żółw is nu in balbezit. Żółw passt de bal in één keer door. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ozorków 61%, Wisła Rcj 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ozorków - Wisła Rcj 2:2