Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polskafc CSK Spartak Mińsk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Steczowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steczowicz geeft een lange en hoge pass. Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Kizior is nu in balbezit. Krukowski begaat een overtreding. Krukowski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Trochowski geeft een hoge lob. Niklewicz speelt de bal door. Kizior rent richting de bal. Kizior geeft een hoge lob. Ruszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Piech is nu in balbezit. Trochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. Parol onderschept slim de pass. Piech is nu in balbezit. Wichorowski onderschept slim de pass. Wichorowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Polskafc - CSK Spartak Mińsk 1:0

37e minuut.
Jaruga passt de bal in één keer door. Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Ruszczyński is nu in balbezit. Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Krukowski geeft een hoge lob. Grądcki met een sublieme pass. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Stabrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech onderschept slim de pass. Piech geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polskafc - CSK Spartak Mińsk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polskafc 38%, CSK Spartak Mińsk 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polskafc - CSK Spartak Mińsk 1:1

59e minuut.
Bogucki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bombardier met de inworp. Grądcki rent richting de bal. Grądcki geeft een hoge lob. Puszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polskafc - CSK Spartak Mińsk 1:2

68e minuut.
Jaruga is nu in balbezit. Jaruga passt de bal met de wreef. Grądcki speelt de bal door. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Puszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Jaruga kopt de bal weg. Trochowski heeft problemen om de bal te vangen. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal met de wreef. Ruszczyński is nu in balbezit. Ruszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Trochowski passt de bal zonder na te denken. Ruszczyński rent richting de bal. Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polskafc 58%, CSK Spartak Mińsk 42%.
Polskafc - CSK Spartak Mińsk 1:2