Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AleNieMaPytań Blancos Madrid
Normal Tactiek xxx
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Hendrie verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrie passt de bal in één keer door. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Daar is Stemporowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darnowski bokst de bal weg.

37e minuut.
Avgoustakis onderschept slim de pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvere geeft een lange en hoge pass. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cigány verovert de bal door een tackle van achteren. Cigány speelt de bal door. Tabak rent richting de bal. Tabak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stemporowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Franke heeft problemen om de bal te vangen. Hendrie rent richting de bal. Hendrie passt de bal met de wreef. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande geeft een hoge lob. Darnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AleNieMaPytań 70%, Blancos Madrid 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AleNieMaPytań - Blancos Madrid 0:0

48e minuut.
Kędziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kiljan rent richting de bal. Kleiveland onderschept slim de pass. Kleiveland geeft de bal voor. Avgoustakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AleNieMaPytań - Blancos Madrid 0:1

57e minuut.
Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawron met een snelle inworp. Koszut geeft een lange en hoge pass. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kleiveland rent richting de bal. Kleiveland passt de bal met de wreef. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. Darnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gancarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány onderschept slim de pass. Cigány passt de bal zonder na te denken. Daar is Tabak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AleNieMaPytań - Blancos Madrid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AleNieMaPytań 76%, Blancos Madrid 24%.
AleNieMaPytań - Blancos Madrid 0:2