Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Lokos Polskafc
El Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Olek is nu in balbezit. Trochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trochowski geeft een lange en hoge pass. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński draait met de bal, schiet en ... Górka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bydłoń speelt de bal door. Bielec controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parol neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bydłoń de bal. Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Górka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Lokos - Polskafc 0:1

24e minuut.
Trochowski rent richting de bal. Wichorowski rent richting de bal. Bielec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielec krijgt een gele kaart. Wichorowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wichorowski komt bij de bal en schiet. Górka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński rent richting de bal. Bielec verovert de bal door een tackle van achteren. Wichorowski rent richting de bal. Wichorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Olek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bogucki de bal onder controle te krijgen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... Puszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Lokos - Polskafc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Lokos 69%, Polskafc 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Lokos - Polskafc 1:1

58e minuut.
Ruszczyński passt de bal met de wreef. Kizior is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitek. Sitek krijgt een gele kaart. Kizior is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cichoński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pruszewicz is nu in balbezit. Pruszewicz geeft de bal voor. Olek rent richting de bal. Przybysz rent richting de bal. Przybysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Przybysz de bal. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Trochowski rent richting de bal. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Olek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cichoński probeert naar een medespeler te passen. Bielec rent richting de bal. Ruszczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ruszczyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ruszczyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bielec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bielec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rozhukaniec probeert de bal met de borst te controleren. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Cichoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz speelt de bal door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Lokos - Polskafc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Lokos 41%, Polskafc 59%.
El Lokos - Polskafc 2:1