Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blancos Madrid AC Sportievo
xxx Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 25.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Jedliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banaszyński komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Inworp. Szlachta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski onderschept slim de pass. Fiutowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Całka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kleiveland kan de bal niet met de borst controleren. Kleiveland geeft een hoge lob. Tabak is nu in balbezit. Tabak draait met de bal, schiet en ... Biskupski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 43%, AC Sportievo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blancos Madrid - AC Sportievo 0:0

54e minuut.
Cigány speelt de bal door. Silvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvere speelt de bal door. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - AC Sportievo 1:0

60e minuut.
Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie passt de bal met de wreef. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Tabak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hendrie rent richting de bal. Hendrie speelt de bal door. Tabak is nu in balbezit. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tłusty de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Biskupski trapt de bal weg van het doel. Sande kopt de bal weg. Avgoustakis rent richting de bal. Tabak rent richting de bal. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Foszt heeft problemen om de bal te vangen. Foszt passt de bal in één keer door. Anioł is nu in balbezit. Anioł haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dobski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 37%, AC Sportievo 63%.
Blancos Madrid - AC Sportievo 1:0