Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Spisz Salos Skrzaty
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan met een sublieme pass. Jaszczur is nu in balbezit. Domaradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Domaradzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Spisz - Salos Skrzaty 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Gniadkowski de bal onder controle te krijgen. Wujków is nu in balbezit. Wujków met een sublieme pass. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Spisz - Salos Skrzaty 1:1

26e minuut.
Piękniś rent richting de bal. Piękniś geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Witek neemt de hoekschop. Madejczyk kopt de bal weg. Wieprzęć kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Witek speelt de bal door. Piękniś is nu in balbezit. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gąsiorowski trapt de bal weg van het doel. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wujków. Wujków krijgt een gele kaart. Gniadkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gniadkowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Domaradzki de bal. Domaradzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Spisz 48%, Salos Skrzaty 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Spisz - Salos Skrzaty 1:1

53e minuut.
Daar is Roczniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roczniak met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Domaradzki de bal onder controle te krijgen. Muża is nu in balbezit. Muża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Spisz 31%, Salos Skrzaty 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Spisz - Salos Skrzaty 1:1