Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Bydgoszcz leśne FC Parówki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Pieńkosz kopt de bal weg. Tytek is nu in balbezit. Gierus maakt een afschuwelijke overtreding. Gierus krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pieńkosz rent richting de bal. Gilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewicz met een sublieme pass. Daar is Leśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tatoń geeft een lange en hoge pass. Kordiaczyński kopt de bal weg. Pieńkosz heeft problemen om de bal te vangen. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński onderschept slim de pass. Ruczyński speelt de bal door. Radosz rent richting de bal. Radosz haalt uit met een fantastische trap. Frycz bokst de bal weg.

29e minuut.
Leśniak met een sublieme pass. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gilewicz kopt de bal weg. Gierus rent richting de bal. Pieńkosz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pieńkosz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydgoszcz leśne 53%, FC Parówki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zawisza Bydgoszcz leśne - FC Parówki 0:0

49e minuut.
Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński passt de bal in één keer door. Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek onderschept slim de pass. Tytek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydgoszcz leśne - FC Parówki 1:0

51e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Gilewicz kopt de bal weg. Leśniak is nu in balbezit. Leśniak draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Luciak passt de bal in één keer door. Gierus is nu in balbezit. Tytek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tytek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tytek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gierus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gierus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydgoszcz leśne 60%, FC Parówki 40%.
Zawisza Bydgoszcz leśne - FC Parówki 1:0