Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ozorków Blancos Madrid
Normal Tactiek xxx
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen average


21e minuut.
Sande passt de bal in één keer door. Silvere heeft problemen om de bal te vangen. Silvere speelt de bal door. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Idziak is nu in balbezit. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kleiveland neemt de hoekschop. Silvere kopt de bal weg. Żuraw bokst de bal weg. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ozorków - Blancos Madrid 0:1

37e minuut.
Idziak kopt de bal weg. Hendrie is nu in balbezit. Hendrie met een sublieme pass. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Turkowski rent richting de bal. Hendrie onderschept slim de pass. Hendrie speelt de bal door. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Żuraw bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ozorków 64%, Blancos Madrid 36%.
Fc Ozorków - Blancos Madrid 0:1

57e minuut.
Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis rent richting de bal. Hendrie rent richting de bal. Avgoustakis is nu in balbezit. Hendrie met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tabak rent richting de bal. Tabak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ozorków - Blancos Madrid 0:2

83e minuut.
Hendrie met een sublieme pass. Tabak heeft problemen om de bal te vangen. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. Idziak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sande onderschept slim de pass. Sande met een sublieme pass. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak draait met de bal, schiet en ... Żuraw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ozorków - Blancos Madrid 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ozorków 73%, Blancos Madrid 27%.
Fc Ozorków - Blancos Madrid 0:3