Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
On My Way Team ks podłęże
12345 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 41.2
very good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


10e minuut.
Bandarevich is nu in balbezit. Aldao geeft een hoge lob. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović geeft een hoge lob. Tarabella krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu draait met de bal, schiet en ... Kohárszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ks podłęże 1:0

16e minuut.
Hanuščák probeert naar een medespeler te passen. Tarabella rent richting de bal. Fera begaat een overtreding. Fera krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pantera heeft problemen om de bal te vangen. Rotocki met een sublieme pass. Dangl met een sublieme pass. Florescu is nu in balbezit. Florescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Obsatz onderschept slim de pass. Tirone rent richting de bal. Tirone haalt uit met een fantastische trap. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
N`Toh passt de bal met de wreef. Lemonnier speelt de bal door. Pantera probeert naar een medespeler te passen. Tirone is nu in balbezit. Tirone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Staniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dangl met de inworp. Bandarevich is nu in balbezit. Bandarevich geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Woroniecki is nu in balbezit. Tirone verovert de bal door een tackle van achteren. Pantera met een sublieme pass. Obsatz rent richting de bal. Obsatz haalt uit met een fantastische trap. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lemonnier passt de bal zonder na te denken. Daar is Pantera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantera speelt de bal door. Tirone is nu in balbezit. Tirone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On My Way Team 55%, ks podłęże 45%.
On My Way Team - ks podłęże 1:0

48e minuut.
Malone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolko verovert de bal door een tackle van achteren. Rolko met een sublieme pass. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu speelt de bal door. Hanuščák heeft problemen om de bal te vangen. Hanuščák met een sublieme pass. Florescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lemonnier passt de bal met de wreef. Hanuščák probeert naar een medespeler te passen. Florescu rent richting de bal. Florescu draait met de bal, schiet en ... Kohárszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ks podłęże 2:0

61e minuut.
Sokolović met de inworp. Hanuščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuščák geeft een hoge lob. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich draait met de bal, schiet en ... Kohárszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Aldao kopt de bal weg. Daar is Pantera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotocki met een sublieme pass. Sokolović rent richting de bal. Sokolović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abugattás trapt de bal weg van het doel. Pantera kopt de bal weg. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone haalt uit met een fantastische trap. Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ks podłęże 2:1

76e minuut.
Abugattás trapt de bal weg. Klungelig pakt Florescu de bal. Lemonnier met een sublieme pass. Obsatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obsatz schiet op doel. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
On My Way Team - ks podłęże 2:2

79e minuut.
Tirone passt de bal zonder na te denken. Obsatz rent richting de bal. Obsatz geeft de bal voor. Pantera is nu in balbezit. Pantera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pantera kopt de bal weg. Klungelig pakt Malone de bal. Met opzet legt Dangl zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dangl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dangl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera probeert naar een medespeler te passen. Lemonnier speelt de bal door. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone schiet op doel. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Lemonnier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu onderschept slim de pass. Florescu schiet op doel. Tarabella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On My Way Team 52%, ks podłęże 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
On My Way Team - ks podłęże 2:2