Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GieKSa OLE FC 72 BYDLAKI
433 Tactiek 352ja
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 28.5
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bystrzanowski. Lancelowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lancelowski met een snel genomen vrije trap. Daar is Chaniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniewski schiet op doel. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chomiński geeft de bal voor. Kuryło rent richting de bal. Pop speelt de bal door. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chaniewski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 1:0

12e minuut.
Trybiński geeft een lange en hoge pass. Kuryło kan de bal niet met de borst controleren. Ziaja is nu in balbezit. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pyra. Kuryło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lancelowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski schiet op doel. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pop neemt de hoekschop. Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 2:0

28e minuut.
Ciuchta passt de bal in één keer door. Halczak is nu in balbezit. Halczak speelt de bal door. Koenig rent richting de bal. Koenig haalt uit met een fantastische trap. Liberda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łyczmański is nu in balbezit. Łyczmański probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski schiet op doel. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 3:0

33e minuut.
Pietrek probeert naar een medespeler te passen. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig passt de bal in één keer door. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chomiński is nu in balbezit. Koenig verovert de bal door een tackle van achteren. Koenig haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piekarczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 54%, FC 72 BYDLAKI 46%.
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 3:1

49e minuut.
Bystrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski geeft een hoge lob. Halczak is nu in balbezit. Halczak draait met de bal, schiet en ... Liberda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 3:2

50e minuut.
Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta probeert naar een medespeler te passen. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pyra met een sublieme pass. Ziaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło begaat een overtreding. Kuryło krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ziaja is nu in balbezit. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło met een sublieme pass. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomiński geeft een hoge lob. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bystrzanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Chomiński de bal. Koenig is nu in balbezit. Koenig schiet op doel. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 49%, FC 72 BYDLAKI 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GieKSa OLE - FC 72 BYDLAKI 3:3