Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gryfy Szczecin Napastliwe Oko
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen speelt de bal door. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zwoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zub rent richting de bal. Grzonkowski speelt de bal door. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gryfy Szczecin 61%, Napastliwe Oko 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Gryfy Szczecin - Napastliwe Oko 0:0

55e minuut.
Sieczka geeft een hoge lob. Korczewski kopt de bal weg. Scyzoryk probeert naar een medespeler te passen. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Jagodziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski passt de bal met de wreef. Majdak is nu in balbezit. Korbiel verovert de bal door een tackle van achteren. Korbiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Chełmiński de bal onder controle te krijgen. Wisłocki is nu in balbezit. Chełmiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chełmiński krijgt een gele kaart. Wisłocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scyzoryk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Scyzoryk is nu in balbezit. Zwoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Korbiel onderschept slim de pass. Korbiel draait met de bal, schiet en ... Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gryfy Szczecin 53%, Napastliwe Oko 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Gryfy Szczecin - Napastliwe Oko 0:0