Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Misiaki ks podłęże
expert plus Tactiek 451
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Imperatori probeert naar een medespeler te passen. Amnar is nu in balbezit. Amnar met een sublieme pass. Klungelig pakt Gauci de bal. Gauci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemonnier speelt de bal door. Klungelig pakt N`Toh de bal. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak geeft de bal voor. Brokowski met een sublieme pass. Amnar rent richting de bal. Amnar schiet op doel. Kohárszky bokst de bal weg. Amnar rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brokowski neemt de hoekschop. Amnar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Staniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hede met de inworp. Tomasiuk geeft een lange en hoge pass. Amnar krijgt zijn hoofd ertegen. Kohárszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tomasiuk passt de bal met de wreef. Daar is Hede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hede met een sublieme pass. Gauci rent richting de bal. Gauci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Imperatori passt de bal zonder na te denken. Amnar rent richting de bal. Amnar speelt de bal door. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci schiet op doel. Kohárszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lemonnier speelt de bal door. Malone is nu in balbezit. Malone passt de bal in één keer door. Tirone is nu in balbezit. Tirone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brokowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gauci de bal. Imperatori probeert naar een medespeler te passen. Amnar is nu in balbezit. Amnar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Misiaki - ks podłęże 1:0

38e minuut.
Imperatori rent richting de bal. Gauci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldao. Gauci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomasiuk wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Misiaki 29%, ks podłęże 71%.
Inter Misiaki - ks podłęże 1:0

50e minuut.
Tirone geeft een hoge lob. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski passt de bal met de wreef. Amnar is nu in balbezit. Amnar haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky bokst de bal weg. Fera probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Imperatori de bal. Imperatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Schachinger verovert de bal door een tackle van achteren. Schachinger passt de bal in één keer door. Amnar met een sublieme pass. Gauci rent richting de bal. Gauci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Brokowski met een sublieme pass. Amnar rent richting de bal. Amnar geeft een hoge lob. Gauci krijgt zijn hoofd ertegen. Kohárszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Misiaki - ks podłęże 2:0

58e minuut.
Lemonnier speelt de bal door. Malone rent richting de bal. Malone passt de bal in één keer door. Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirone haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Irago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tirone bereikt de bal nog maar net als eerste. McClaren verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Amnar rent richting de bal. Amnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Herfindal rent richting de bal. Herfindal geeft de bal voor. Fera heeft problemen om de bal te vangen. Amnar is nu in balbezit. Amnar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lemonnier met een sublieme pass. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera passt de bal zonder na te denken. Tirone rent richting de bal. Tirone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Staniak is nu in balbezit. Gauci onderschept slim de pass. Gauci probeert naar een medespeler te passen. Amnar is nu in balbezit. Amnar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Misiaki - ks podłęże 3:0

77e minuut.
Imperatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Obsatz onderschept slim de pass. Obsatz met een sublieme pass. Amnar heeft problemen om de bal te vangen. Amnar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kohárszky trapt de bal weg. Gauci is nu in balbezit. Gauci passt de bal met de wreef. Amnar rent richting de bal. Amnar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Pantera de bal. Imperatori rent richting de bal. Imperatori met een sublieme pass. Amnar is nu in balbezit. Amnar haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Amnar is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brokowski neemt de hoekschop. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar haalt uit met een fantastische trap. Kohárszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Misiaki 35%, ks podłęże 65%.
Inter Misiaki - ks podłęże 3:0