Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apator Toruń On My Way Team
dzida do przodu Tactiek 12345
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
18 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 45.3
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandarevich. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandanger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wojtyła springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres passt de bal in één keer door. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 1:0

4e minuut.
Woroniecki is nu in balbezit. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović geeft de bal voor. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Stępiński passt de bal in één keer door. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista met een sublieme pass. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel. Kuczen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kıraç onderschept slim de pass. Kıraç met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Sandanger met een snelle inworp. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła schiet op doel. Abugattás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojtyła geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 2:0

31e minuut.
Górek geeft de bal voor. Inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. Abugattás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich met een sublieme pass. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu onderschept slim de pass. Florescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dzikowski met een harde bal richting middenveld. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Stawowy is nu in balbezit. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 2:1

35e minuut.
Sokolović speelt de bal door. Sandanger rent richting de bal. Sandanger probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Florescu geeft de bal voor. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Pardede probeert de bal aan de voet te houden. Kuczen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 56%, On My Way Team 44%.
Apator Toruń - On My Way Team 2:1

51e minuut.
Liturgista geeft de bal voor. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardede rent richting de bal. Bandarevich onderschept slim de pass. Bandarevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Torres kopt de bal weg. Wojtyła speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 3:1

55e minuut.
Kuczen probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 4:1

57e minuut.
Liturgista geeft een lange en hoge pass. Wojtyła heeft problemen om de bal te vangen. Wojtyła passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Sandanger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rotocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Florescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 4:2

62e minuut.
Sokolović probeert naar een medespeler te passen. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Górek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtyła is nu in balbezit. Liturgista rent richting de bal. Wojtyła verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtyła schiet op doel. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hanuščák geeft een hoge lob. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński geeft de bal voor. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dzikowski geeft de bal voor. Inworp. Rotocki met een snelle inworp. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Górek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawowy met een snelle inworp. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Stępiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokolović met een snelle inworp. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu draait met de bal, schiet en ... Kuczen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rotocki met de inworp. Pardede rent richting de bal. Bandarevich verovert de bal door een tackle van achteren. Bandarevich geeft een lange en hoge pass. Florescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sandanger passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rotocki met een snelle inworp. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Kuczen trapt de bal weg. Wojtyła kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 5:2

89e minuut.
Górek rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła schiet op doel. Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - On My Way Team 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 56%, On My Way Team 44%.
Apator Toruń - On My Way Team 6:2