Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wroobies FC 72 BYDLAKI
Normal Tactiek 352ja
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Kociński geeft een lange en hoge pass. Bojan is nu in balbezit. Bojan speelt de bal door. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koenig kopt de bal weg. Łatka speelt de bal door. Klungelig pakt Kociński de bal. Halczak rent richting de bal. Halczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziaja. Ziaja krijgt een gele kaart. Piechna raakt geblesseerd tijdens het duel. Sykta wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trawiński met de inworp. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek met een sublieme pass. Koenig is nu in balbezit. Koenig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - FC 72 BYDLAKI 0:1

44e minuut.
Wypych passt de bal zonder na te denken. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Koenig rent richting de bal. Koenig schiet op doel. Łatka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pietrek neemt de hoekschop. Koenig rent richting de bal. Koenig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroobies 59%, FC 72 BYDLAKI 41%.
Wroobies - FC 72 BYDLAKI 0:1

54e minuut.
Kociński kopt de bal weg. Daar is Pyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystrzanowski met een sublieme pass. Halczak is nu in balbezit. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - FC 72 BYDLAKI 0:2

55e minuut.
Pietrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra passt de bal zonder na te denken. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rozkoszny met de inworp. Klungelig pakt Trerecki de bal. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń onderschept slim de pass. Koń geeft de bal voor. Daar is Halczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - FC 72 BYDLAKI 0:3

76e minuut.
Trerecki is nu in balbezit. Bystrzanowski onderschept slim de pass. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Halczak is nu in balbezit. Halczak haalt uit met een fantastische trap. Podleski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wroobies - FC 72 BYDLAKI 0:4

79e minuut.
Pietrek geeft de bal voor. Koń is nu in balbezit. Koń speelt de bal door. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wroobies 66%, FC 72 BYDLAKI 34%.
Wroobies - FC 72 BYDLAKI 0:4