Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napastliwe Oko Lenka FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Zwoliński rent richting de bal. Balsam onderschept slim de pass. Balsam met een sublieme pass. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kuszniak haalt uit met een fantastische trap. Semrau probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Putowski de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Zwoliński rent richting de bal. Zwoliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napastliwe Oko - Lenka FC 1:0

35e minuut.
Rewaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk met een sublieme pass. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napastliwe Oko 41%, Lenka FC 59%.
Napastliwe Oko - Lenka FC 1:0

56e minuut.
Balsam rent richting de bal. Zwoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zwoliński passt de bal zonder na te denken. Stępiuk rent richting de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kuder trapt de bal weg van het doel. Blank kopt de bal weg. Daar is Zwoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Inworp. Rewaj met de inworp. Klungelig pakt Stępiuk de bal. Stępiuk draait met de bal, schiet en ... Kuszniak controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Napastliwe Oko - Lenka FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napastliwe Oko 42%, Lenka FC 58%.
Napastliwe Oko - Lenka FC 2:0