Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gryfy Szczecin Łagodne Stawy
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Szmatuła geeft de bal voor. Inworp. Jędras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scyzoryk de bal. Scyzoryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szmatuła verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatuła geeft een hoge lob. Inworp. Wisłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korbiel rent richting de bal. Korbiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gryfy Szczecin - Łagodne Stawy 1:0

12e minuut.
Konowalski speelt de bal door. Korbiel is nu in balbezit. Miszkiel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miszkiel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lorsen met een snelle inworp. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki geeft een lange en hoge pass. Jędras rent richting de bal. Jędras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lorsen is nu in balbezit. Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk passt de bal zonder na te denken. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szmatuła rent richting de bal. Lorsen rent richting de bal. Lorsen geeft een lange en hoge pass. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wisłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scyzoryk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gryfy Szczecin 24%, Łagodne Stawy 76%.
KS Gryfy Szczecin - Łagodne Stawy 1:0

65e minuut.
Gębka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisłocki met de inworp. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Konowalski met de inworp. Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa passt de bal met de wreef. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gryfy Szczecin 37%, Łagodne Stawy 63%.
KS Gryfy Szczecin - Łagodne Stawy 1:0