Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GieKSa OLE Wroobies
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dzikuński geeft een lange en hoge pass. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec passt de bal zonder na te denken. Piechna heeft problemen om de bal te vangen. Piechna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Laskowiec met een sublieme pass. Sykta rent richting de bal. Sykta passt de bal zonder na te denken. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trerecki is nu in balbezit. Kuryło rent richting de bal. Trerecki begaat een overtreding. Kuryło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lancelowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Podleski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chomiński met de inworp. Pop is nu in balbezit. Pop geeft een hoge lob. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Kapsa speelt de bal door. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski schiet op doel. Łatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trybiński rent richting de bal. Trybiński geeft de bal voor. Laskowiec heeft problemen om de bal te vangen. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 52%, Wroobies 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GieKSa OLE - Wroobies 0:0

52e minuut.
Trerecki speelt de bal door. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancelowski. Lancelowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pop zal de hoekschop nemen. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - Wroobies 1:0

67e minuut.
Dzikuński verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa is nu in balbezit. Trybiński probeert naar een medespeler te passen. Kuryło rent richting de bal. Kuryło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Łyczmański is nu in balbezit. Łyczmański passt de bal in één keer door. Łatka rent richting de bal. Kuryło rent richting de bal. Kuryło schiet op doel. Podleski bokst de bal weg.

79e minuut.
Trybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybiński met een sublieme pass. Chaniewski is nu in balbezit. Kuryło rent richting de bal. Kuryło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 44%, Wroobies 56%.
GieKSa OLE - Wroobies 1:0