Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 72 BYDLAKI Rzęsiste Szczupaki
352ja Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Marszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałkowski geeft de bal voor. Sygnat kopt de bal weg. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk geeft de bal voor. Duszak kopt de bal weg. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Trawiński trapt de bal weg. Bystrzanowski kopt de bal weg. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halczak rent richting de bal. Halczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 1:0

20e minuut.
Piątek met een sublieme pass. Kiełtyka is nu in balbezit. Halczak onderschept slim de pass. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka passt de bal in één keer door. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek schiet op doel. Cyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 1:1

23e minuut.
Pyra is nu in balbezit. Pyra geeft een hoge lob. Daar is Kupcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koenig rent richting de bal. Koenig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski met een sublieme pass. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig verovert de bal door een tackle van achteren. Koenig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pietrek rent richting de bal. Pietrek speelt de bal door. Halczak speelt de bal door. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ebel rent richting de bal. Halczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trawiński kopt de bal weg. Daar is Bystrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopistecki met een harde bal richting middenveld. Kiełtyka kopt de bal weg. Koenig is nu in balbezit. Koenig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski passt de bal in één keer door. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Halczak onderschept slim de pass. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 2:1

38e minuut.
Koń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Koenig rent richting de bal. Koenig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 3:1

44e minuut.
Koń speelt de bal door. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski passt de bal zonder na te denken. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 72 BYDLAKI 41%, Rzęsiste Szczupaki 59%.
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 3:1

50e minuut.
Koenig met een sublieme pass. Koń is nu in balbezit. Koń speelt de bal door. Halczak is nu in balbezit. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Warszczyk kopt de bal weg. Kopistecki speelt de bal door. Pyra kopt de bal weg. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Koenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenig schiet op doel. Kopistecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 4:1

72e minuut.
Koń onderschept slim de pass. Koń met een sublieme pass. Bystrzanowski met een sublieme pass. Halczak is nu in balbezit. Halczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sygnat probeert de bal met de borst te controleren. Koń rent richting de bal. Koń passt de bal zonder na te denken. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Koń geeft de bal voor. Ebel is nu in balbezit. Ebel passt de bal in één keer door. Pietrek heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski is nu in balbezit. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Duszak met de inworp. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka speelt de bal door. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa schiet op doel. Cyra bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Cyra probeert naar een medespeler te passen. Ebel kopt de bal weg. Daar is Ziaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piątek rent richting de bal. Piątek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 72 BYDLAKI 32%, Rzęsiste Szczupaki 68%.
FC 72 BYDLAKI - Rzęsiste Szczupaki 4:1