Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GieKSa OLE On My Way Team
433 Tactiek 12345
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
30 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Tarabella passt de bal met de wreef. Trybiński rent richting de bal. Dangl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dangl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dangl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Daar is Bandarevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich geeft een hoge lob. Tarabella krijgt zijn hoofd ertegen. Liberda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 0:1

8e minuut.
Chomiński heeft problemen om de bal te vangen. Chomiński onderschept slim de pass. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich haalt uit met een fantastische trap. Liberda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 0:2

10e minuut.
Florescu passt de bal zonder na te denken. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella speelt de bal door. Bandarevich is nu in balbezit. Bandarevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich geeft een lange en hoge pass. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 0:3

22e minuut.
Florescu onderschept slim de pass. Florescu met een sublieme pass. Bandarevich rent richting de bal. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Florescu kopt de bal weg. Piekarczyk geeft een lange en hoge pass. Chaniewski kopt de bal weg. Kuryło rent richting de bal. Kuryło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Abugattás met een harde bal richting middenveld. Bandarevich kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancelowski. Lancelowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Florescu is nu in balbezit. Florescu passt de bal met de wreef. Daar is Piekarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tarabella met een sublieme pass. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich passt de bal in één keer door. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu haalt uit met een fantastische trap. Liberda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tarabella rent richting de bal. Piekarczyk onderschept slim de pass. Florescu is nu in balbezit. Florescu draait met de bal, schiet en ... Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 0:4

45e minuut.
Pop is nu in balbezit. Pop probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski schiet op doel. Abugattás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 62%, On My Way Team 38%.
GieKSa OLE - On My Way Team 1:4

50e minuut.
Chaniewski kopt de bal weg. Daar is Łyczmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górek speelt de bal door. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandarevich met een sublieme pass. Florescu is nu in balbezit. Florescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kuryło probeert de bal met de borst te controleren. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło maakt een afschuwelijke overtreding. Kuryło krijgt een gele kaart. Rotocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotocki met een snel genomen vrije trap. Bandarevich kopt de bal weg. Liberda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa met een sublieme pass. Kuryło rent richting de bal. Kuryło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 2:4

64e minuut.
Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich geeft de bal voor. Florescu rent richting de bal. Florescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 2:5

69e minuut.
Rotocki probeert de bal aan de voet te houden. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa geeft de bal voor. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło schiet op doel. Abugattás bokst de bal weg.

72e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu speelt de bal door. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Liberda trapt de bal weg van het doel. Rolko is nu in balbezit. Rolko passt de bal met de wreef. Bandarevich rent richting de bal. Bandarevich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tarabella passt de bal zonder na te denken. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu passt de bal in één keer door. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 2:6

76e minuut.
Chaniewski probeert naar een medespeler te passen. Łyczmański is nu in balbezit. Bandarevich verovert de bal door een tackle van achteren. Bandarevich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liberda met een harde bal richting middenveld. Rolko kopt de bal weg. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel. Liberda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GieKSa OLE - On My Way Team 2:7

82e minuut.
Sokolović rent richting de bal. Sokolović geeft een lange en hoge pass. Kuryło probeert de bal aan de voet te houden. Florescu is nu in balbezit. Florescu draait met de bal, schiet en ... Liberda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandarevich heeft problemen om de bal te vangen. Dzikuński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bandarevich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bandarevich kan niet meer verder spelen. Liturgista komt het veld opgelopen. Florescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Liberda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

84e minuut.
Rotocki passt de bal met de wreef. Florescu is nu in balbezit. Florescu speelt de bal door. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista schiet op doel. Liberda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel. Liberda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Woroniecki speelt de bal door. Florescu is nu in balbezit. Florescu passt de bal zonder na te denken. Tarabella rent richting de bal. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Liberda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dzikuński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GieKSa OLE 72%, On My Way Team 28%.
GieKSa OLE - On My Way Team 2:7