Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisla K Ks Jarocin
Normal Tactiek off
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 37.9
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Maleczek speelt de bal door. Buncol is nu in balbezit. Buncol passt de bal met de wreef. Juzala rent richting de bal. Juzala schiet op doel. Ignaczak bokst de bal weg. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kremblewski speelt de bal door. Klungelig pakt Czoska de bal. Czoska passt de bal in één keer door. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tyliński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gobinet de bal onder controle te krijgen. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala geeft de bal voor. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:1

21e minuut.
Witczak probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Juzala rent richting de bal. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wiktorski passt de bal zonder na te denken. Maleczek is nu in balbezit. Tyliński probeert naar een medespeler te passen. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek geeft de bal voor. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juzala is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:2

29e minuut.
Tyliński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maleczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maleczek met de inworp. Klungelig pakt Witczak de bal. Witczak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kremblewski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:3

32e minuut.
Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal met de wreef. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Witczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Juzala rent richting de bal. Juzala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Wilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleczek rent richting de bal. Maleczek met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Juzala kopt de bal weg. Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura is nu in balbezit. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:4

43e minuut.
Wilim rent richting de bal. Maleczek onderschept slim de pass. Maleczek met een sublieme pass. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisla K 73%, Ks Jarocin 27%.
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:5

47e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een hoge lob. Juzala kopt de bal weg. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Czoska speelt de bal door. Maleczek rent richting de bal. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:6

52e minuut.
Kremblewski speelt de bal door. Maleczek rent richting de bal. Maleczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Juzala de bal. Juzala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maleczek rent richting de bal. Maleczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Szura de bal. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buncol probeert naar een medespeler te passen. Juzala rent richting de bal. Kremblewski is nu in balbezit. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:7

57e minuut.
Wilim is nu in balbezit. Wilim met een sublieme pass. Maleczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:8

66e minuut.
Buncol met een snelle inworp. Vlădulescu met een sublieme pass. Tyliński is nu in balbezit. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Buncol met de inworp. Klungelig pakt Vlădulescu de bal. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea schiet op doel. Ignaczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:9

75e minuut.
Melnicki rent richting de bal. Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:10

76e minuut.
Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melnicki. Vlădulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Filz met een snel genomen vrije trap. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:11

83e minuut.
Juzala passt de bal met de wreef. Daar is Maleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleczek passt de bal in één keer door. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisla K 86%, Ks Jarocin 14%.
FC Wisla K - Ks Jarocin 0:11