Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanalersi nocneMarki15
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanuch met een snelle inworp. Skrobosz met een sublieme pass. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reszka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Batóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Trepto is nu in balbezit. Trepto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - nocneMarki15 1:0

9e minuut.
Reszka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Stanuch is nu in balbezit. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Jaskółka rent richting de bal. Met opzet legt Krukowiecki zijn tegenspeler op de grond. Krukowiecki krijgt een gele kaart. Jaskółka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Reszka kopt de bal weg. Paradys heeft problemen om de bal te vangen. Mitręga is nu in balbezit. Krukowiecki onderschept slim de pass. Krukowiecki draait met de bal, schiet en ... Gołysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanalersi - nocneMarki15 1:1

35e minuut.
Mitręga met een sublieme pass. Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowiecki begaat een overtreding. Krukowiecki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Buchowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Buchowiec speelt de bal door. Reszka rent richting de bal. Reszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - nocneMarki15 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanalersi 51%, nocneMarki15 49%.
Kanalersi - nocneMarki15 1:2

51e minuut.
Paradys geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiedźmin met de inworp. Reszka rent richting de bal. Reszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jaskółka onderschept slim de pass. Jaskółka passt de bal in één keer door. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto onderschept slim de pass. Trepto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Batóg passt de bal in één keer door. Daar is Kuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuś passt de bal in één keer door. Trepto is nu in balbezit. Trepto schiet op doel. Roztocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Buchowiec is nu in balbezit. Buchowiec passt de bal zonder na te denken. Stanuch rent richting de bal. Reszka verovert de bal door een tackle van achteren. Reszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - nocneMarki15 1:3

74e minuut.
Klungelig pakt Stanuch de bal. Reszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanuch. Reszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reszka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - nocneMarki15 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanalersi 48%, nocneMarki15 52%.
Kanalersi - nocneMarki15 1:4