Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS TREVOR OKO TEAM
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Mosiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisoń met een snelle inworp. Omgiewicz is nu in balbezit. Omgiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Środa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piątek de bal. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski schiet op doel. Skiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - OKO TEAM 0:1

24e minuut.
Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz onderschept slim de pass. Omgiewicz met een sublieme pass. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wujków passt de bal met de wreef. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz passt de bal in één keer door. Majewski rent richting de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Skiba trapt de bal weg. Dumiok kopt de bal weg. Omgiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bireta rent richting de bal. Bireta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS TREVOR 65%, OKO TEAM 35%.
LKS TREVOR - OKO TEAM 0:1

51e minuut.
Majewski onderschept slim de pass. Majewski speelt de bal door. Łubikowski rent richting de bal. Łubikowski schiet op doel. Piątek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - OKO TEAM 0:2

64e minuut.
Bugryn passt de bal in één keer door. Dumiok rent richting de bal. Dumiok passt de bal zonder na te denken. Bireta rent richting de bal. Bireta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Omgiewicz rent richting de bal. Tomalik onderschept slim de pass. Tomalik met een sublieme pass. Bireta heeft problemen om de bal te vangen. Bireta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - OKO TEAM 1:2

73e minuut.
Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok passt de bal in één keer door. Bireta is nu in balbezit. Bireta draait met de bal, schiet en ... Środa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Omgiewicz passt de bal in één keer door. Deptuch rent richting de bal. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bugryn is nu in balbezit. Bugryn speelt de bal door. Wojtyła met een sublieme pass. Dumiok rent richting de bal. Dumiok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS TREVOR 40%, OKO TEAM 60%.
LKS TREVOR - OKO TEAM 1:2