Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0040
  • Stadion: OKO TEAM Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2042
OKO TEAM nocneMarki15
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Pisoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisoń geeft een hoge lob. Daar is Deptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Reszka de bal. Omgiewicz rent richting de bal. Kwietniak begaat een overtreding. Omgiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Omgiewicz kan niet meer verder spelen. Kocoł komt het veld opgelopen. Korpalski komt bij de bal en schiet. Roztocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKO TEAM - nocneMarki15 1:0

7e minuut.
Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin speelt de bal door. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKO TEAM - nocneMarki15 1:1

8e minuut.
Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin passt de bal zonder na te denken. Reszka probeert naar een medespeler te passen. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wiedźmin met een sublieme pass. Środa bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka haalt uit met een fantastische trap. Środa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin geeft een hoge lob. Kocoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batóg rent richting de bal. Batóg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Wiedźmin geeft een hoge lob. Badziński rent richting de bal. Buchowiec onderschept slim de pass. Buchowiec draait met de bal, schiet en ... Ignaciuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKO TEAM 59%, nocneMarki15 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKO TEAM - nocneMarki15 1:1

60e minuut.
Majewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wrzesiński de bal onder controle te krijgen. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski schiet op doel. Roztocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKO TEAM - nocneMarki15 2:1

87e minuut.
Wrzesiński heeft problemen om de bal te vangen. Majewski rent richting de bal. Majewski passt de bal zonder na te denken. Deptuch rent richting de bal. Deptuch schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKO TEAM 53%, nocneMarki15 47%.
OKO TEAM - nocneMarki15 2:1