Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS TREVOR Kanalersi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Skrobosz kopt de bal weg. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka speelt de bal door. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jaskółka geeft een hoge lob. Bugryn probeert naar een medespeler te passen. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta haalt uit met een fantastische trap. Gołysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kuś is nu in balbezit. Dziubiński is nu in balbezit. Trepto is nu in balbezit. Trepto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trepto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 0:1

13e minuut.
Stanuch rent richting de bal. Bugryn verovert de bal door een tackle van achteren. Bugryn speelt de bal door. Bireta is nu in balbezit. Bireta schiet op doel. Gołysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS TREVOR - Kanalersi 1:1

19e minuut.
Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugryn is nu in balbezit. Bugryn met een sublieme pass. Bireta heeft problemen om de bal te vangen. Bireta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bugryn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paradys de bal onder controle te krijgen. Bireta rent richting de bal. Bireta draait met de bal, schiet en ... Gołysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 2:1

34e minuut.
Wujków bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków geeft de bal voor. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta draait met de bal, schiet en ... Gołysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 3:1

43e minuut.
Mosiński geeft een lange en hoge pass. Golc kopt de bal weg. Bireta is nu in balbezit. Bireta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 4:1

45e minuut.
Stanuch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumiok. Stanuch raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanuch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dziubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Skiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS TREVOR 38%, Kanalersi 62%.
LKS TREVOR - Kanalersi 4:2

51e minuut.
Bugryn passt de bal met de wreef. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła passt de bal met de wreef. Bireta rent richting de bal. Bireta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kuś rent richting de bal. Piątek is nu in balbezit. Kuś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś draait met de bal, schiet en ... Skiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 4:3

62e minuut.
Mitręga geeft een hoge lob. Oferma kopt de bal weg. Dziubiński is nu in balbezit. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto schiet op doel. Skiba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mitręga rent richting de bal. Mitręga geeft de bal voor. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński geeft een hoge lob. Bireta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bireta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS TREVOR - Kanalersi 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS TREVOR 42%, Kanalersi 58%.
LKS TREVOR - Kanalersi 5:3