Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanalersi OKO TEAM
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Majewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Łubikowski de bal onder controle te krijgen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch schiet op doel. Gołysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Jaskółka is nu in balbezit. Kocoł onderschept slim de pass. Met opzet legt Stanuch zijn tegenspeler op de grond. Stanuch krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kocoł rent richting de bal. Kocoł passt de bal met de wreef. Trepto is nu in balbezit. Trepto schiet op doel. Ignaciuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - OKO TEAM 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Stanuch de bal. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanuch krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Paradys met een harde bal richting middenveld. Korpalski kopt de bal weg. Jaskółka geeft een lange en hoge pass. Trepto rent richting de bal. Trepto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Koczko met een snelle inworp. Oferma met een sublieme pass. Kuś rent richting de bal. Kuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - OKO TEAM 2:0

42e minuut.
Kocoł is nu in balbezit. Kocoł geeft de bal voor. Skrobosz kopt de bal weg. Trepto rent richting de bal. Trepto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanalersi - OKO TEAM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanalersi 66%, OKO TEAM 34%.
Kanalersi - OKO TEAM 3:0

71e minuut.
Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka speelt de bal door. Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Trepto draait met de bal, schiet en ... Środa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Badziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuś krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Golc rent richting de bal. Jędrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys rent richting de bal. Jędrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejewski speelt de bal door. Gołysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jędrzejewski met een snelle inworp. Deptuch rent richting de bal. Deptuch passt de bal in één keer door. Kocoł rent richting de bal. Kocoł geeft een hoge lob. Gołysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deptuch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mitręga de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanalersi 50%, OKO TEAM 50%.
Kanalersi - OKO TEAM 3:0