Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO1929 OKO TEAM
Attack Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Suchomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski onderschept slim de pass. Majewski probeert naar een medespeler te passen. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap. Piesik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Chrapek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łubikowski rent richting de bal. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap. Piesik bokst de bal weg.

19e minuut.
Korpalski rent richting de bal. Korpalski geeft een lange en hoge pass. Żytomirski is nu in balbezit. Pisoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisoń geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Żytomirski rent richting de bal. Apostel onderschept slim de pass. Apostel met een sublieme pass. Majewski is nu in balbezit. Majewski geeft een lange en hoge pass. Piesik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Omgiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek rent richting de bal. Majewski verovert de bal door een tackle van achteren. Majewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO1929 - OKO TEAM 0:1

38e minuut.
Pisoń is nu in balbezit. Pisoń speelt de bal door. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO1929 60%, OKO TEAM 40%.
KSZO1929 - OKO TEAM 0:1

49e minuut.
Tylas kopt de bal weg. Klungelig pakt Bożym de bal. Majewski speelt de bal door. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO1929 - OKO TEAM 0:2

63e minuut.
Piesik trapt de bal weg. Bożym is nu in balbezit. Bożym speelt de bal door. Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Korpalski verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński passt de bal in één keer door. Pacuszka rent richting de bal. Pacuszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO1929 62%, OKO TEAM 38%.
KSZO1929 - OKO TEAM 0:2