Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kotory LKS TREVOR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cegła geeft een hoge lob. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała passt de bal met de wreef. Daar is Chaberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaberek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dumiok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wojtyła de bal onder controle te krijgen. Wojtyła passt de bal met de wreef. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek schiet op doel. De bal raakt de paal. Skiba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Czaplewski met een sublieme pass. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała passt de bal met de wreef. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotory - LKS TREVOR 1:0

21e minuut.
Rybarczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Dziubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek draait met de bal, schiet en ... Skiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotory - LKS TREVOR 2:0

32e minuut.
Wujków rent richting de bal. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała is nu in balbezit. Chaberek rent richting de bal. Chaberek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wujków is nu in balbezit. Wujków geeft een hoge lob. Anielski rent richting de bal. Bireta verovert de bal door een tackle van achteren. Bireta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wujków passt de bal met de wreef. Rybarczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Dumiok zijn tegenspeler op de grond. Dumiok is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kotory 49%, LKS TREVOR 51%.
Fc Kotory - LKS TREVOR 2:0

63e minuut.
Bugryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugryn geeft de bal voor. Bireta kopt de bal weg. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chaberek kopt de bal weg. Kąpała rent richting de bal. Wujków tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wujków krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Wujków passt de bal met de wreef. Czaplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bireta. Bireta krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Czaplewski geeft de bal voor. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora met een sublieme pass. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek draait met de bal, schiet en ... Skiba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dziubiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cegła met een snelle inworp. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała draait met de bal, schiet en ... Skiba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chaberek rent richting de bal. Chaberek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Chaberek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hałaczkiewicz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała passt de bal met de wreef. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tomalik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kotory 43%, LKS TREVOR 57%.
Fc Kotory - LKS TREVOR 2:0