Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Upadłe Sępy CRAK Cracovia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Oszczep kopt de bal weg. Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep is nu in balbezit. Oszczep geeft een lange en hoge pass. Głódź bokst de bal weg.

34e minuut.
Wojtoń is nu in balbezit. Oszczep verovert de bal door een tackle van achteren. Oszczep passt de bal met de wreef. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyczesany. Wyczesany krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upadłe Sępy 48%, CRAK Cracovia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Upadłe Sępy - CRAK Cracovia 0:0

48e minuut.
Ciorkowski onderschept slim de pass. Ciorkowski geeft de bal voor. Wyczesany rent richting de bal. Pakuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pakuła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kasta rent richting de bal. Pakuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pakuła passt de bal met de wreef. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Bambosz de bal. Bajerski rent richting de bal. Bambosz verovert de bal door een tackle van achteren. Bambosz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Upadłe Sępy - CRAK Cracovia 0:1

70e minuut.
Inworp. Płachecki met de inworp. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła geeft een hoge lob. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sioćko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Upadłe Sępy - CRAK Cracovia 0:2

72e minuut.
Zamcur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sioćko met een snelle inworp. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oszczep speelt de bal door. Bakalarz is nu in balbezit. Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Matuszyk geeft de bal voor. Inworp. Sioćko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski probeert de bal aan de voet te houden. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upadłe Sępy 63%, CRAK Cracovia 37%.
Upadłe Sępy - CRAK Cracovia 0:2