Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Przytkowice Baby z targu
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.3 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


12e minuut.
Zygert kopt de bal weg. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara passt de bal met de wreef. Grisák geeft een lange en hoge pass. Taranowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:1

13e minuut.
Guevara onderschept slim de pass. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardanca verovert de bal door een tackle van achteren. Immesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Immesberger draait met de bal, schiet en ... Taranowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Taranowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:2

18e minuut.
Rostholm kopt de bal weg. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Gobinet is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski geeft de bal voor. Inworp. Grisák met de inworp. Garai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kohus geeft een hoge lob. Grisák rent richting de bal. Kopertowski verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Bombielewicz rent richting de bal. Immesberger begaat een overtreding. Immesberger krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gobinet is nu in balbezit. Immesberger onderschept slim de pass. Immesberger speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Garai onderschept slim de pass. Garai passt de bal in één keer door. Bardanca is nu in balbezit. Bardanca schiet op doel. Taranowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:3

36e minuut.
Zygert probeert de bal met de borst te controleren. Bardanca is nu in balbezit. Bardanca passt de bal met de wreef. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:4

39e minuut.
Dudziński met een snelle inworp. Bombielewicz geeft een hoge lob. Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:5

42e minuut.
Garai probeert de bal aan de voet te houden. Immesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Immesberger passt de bal zonder na te denken. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przytkowice 75%, Baby z targu 25%.
KS Przytkowice - Baby z targu 0:6

49e minuut.
Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Ślusarski verovert de bal door een tackle van achteren. Immesberger verovert de bal door een tackle van achteren. Immesberger schiet op doel. Taranowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:7

50e minuut.
Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Immesberger onderschept slim de pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Taranowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:8

51e minuut.
Immesberger speelt de bal door. Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardanca is nu in balbezit. Bardanca draait met de bal, schiet en ... Taranowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:9

52e minuut.
Wałęsa passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kohus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardanca rent richting de bal. Bardanca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Grisák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ślusarski de bal. Grisák rent richting de bal. Grisák geeft een hoge lob. Bardanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pravica is nu in balbezit. Pravica geeft de bal voor. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Taranowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:10

57e minuut.
Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardanca verovert de bal door een tackle van achteren. Bardanca probeert naar een medespeler te passen. Immesberger rent richting de bal. Immesberger haalt uit met een fantastische trap. Taranowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:11

70e minuut.
Immesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Immesberger probeert naar een medespeler te passen. Bardanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardanca haalt uit met een fantastische trap. Taranowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:12

76e minuut.
Grisák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisák geeft de bal voor. Ślusarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostholm geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Immesberger is nu in balbezit. Immesberger geeft een lange en hoge pass. Ślusarski heeft problemen om de bal te vangen. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Taranowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taranowicz met een sublieme pass. Rostholm rent richting de bal. Rostholm geeft een lange en hoge pass. Guevara is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kohus probeert naar een medespeler te passen. Rostholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostholm met een sublieme pass. Daar is Immesberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostholm geeft de bal voor. Taranowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:13

83e minuut.
Immesberger is nu in balbezit. Immesberger passt de bal zonder na te denken. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Taranowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przytkowice - Baby z targu 0:14

86e minuut.
Garai probeert naar een medespeler te passen. Immesberger is nu in balbezit. Immesberger passt de bal in één keer door. Bardanca rent richting de bal. Bardanca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Kohus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohus probeert naar een medespeler te passen. Rostholm probeert naar een medespeler te passen. Kohus is nu in balbezit. Kohus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przytkowice 83%, Baby z targu 17%.
KS Przytkowice - Baby z targu 0:14