Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0041
  • Stadion: Targowisko
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2404
Baby z targu KS Kryształ Żuromin
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 21.4
solid Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bardanca rent richting de bal. Bardanca met een sublieme pass. Immesberger is nu in balbezit. Immesberger draait met de bal, schiet en ... Stożek bokst de bal weg.

7e minuut.
Bimbrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostholm speelt de bal door. Immesberger rent richting de bal. Immesberger schiet op doel. Stożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 1:0

8e minuut.
Immesberger rent richting de bal. Immesberger passt de bal in één keer door. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Stożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 2:0

9e minuut.
Bareja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Livre de bal. Bareja rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Guevara draait met de bal, schiet en ... Stożek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 3:0

13e minuut.
Garai speelt de bal door. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Immesberger speelt de bal door. Bardanca heeft problemen om de bal te vangen. Bardanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai passt de bal in één keer door. Kohus probeert naar een medespeler te passen. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rostholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohus geeft een lange en hoge pass. Smutek probeert de bal met de borst te controleren. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel. Stożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Grisák probeert naar een medespeler te passen. Bardanca is nu in balbezit. Bardanca passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Stożek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 4:0

23e minuut.
Immesberger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chlewiński komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Grisák geeft een hoge lob. Rostholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostholm passt de bal zonder na te denken. Livre heeft problemen om de bal te vangen. Russo speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 4:1

32e minuut.
Bardanca onderschept slim de pass. Bardanca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 5:1

39e minuut.
Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Garai passt de bal met de wreef. Gawron rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Guevara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stożek trapt de bal weg. Rostholm rent richting de bal. Rostholm passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 6:1

41e minuut.
Guevara rent richting de bal. Livre begaat een overtreding. Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garai met een snel genomen vrije trap. Bardanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardanca probeert naar een medespeler te passen. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Garai kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilkosz de bal. Chlewiński speelt de bal door. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara schiet op doel. Stożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bardanca rent richting de bal. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardanca rent richting de bal. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby z targu 25%, KS Kryształ Żuromin 75%.
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 7:1

52e minuut.
Kohus geeft de bal voor. Durczak kopt de bal weg. Smutek probeert de bal aan de voet te houden. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kohus met de inworp. Rostholm heeft problemen om de bal te vangen. Rostholm geeft de bal voor. Grisák speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 8:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kohus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostholm geeft een lange en hoge pass. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński probeert naar een medespeler te passen. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... Stożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 9:1

57e minuut.
Livre met een sublieme pass. Bareja is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara speelt de bal door. Bardanca rent richting de bal. Bardanca schiet op doel. Stożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 10:1

67e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bardanca de bal. Bardanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 11:1

68e minuut.
Grisák is nu in balbezit. Grisák passt de bal in één keer door. Gawron speelt de bal door. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Durczak speelt de bal door. Kohus is nu in balbezit. Kohus geeft een hoge lob. Bardanca is nu in balbezit. Bardanca draait met de bal, schiet en ... Stożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara is nu in balbezit. Chlewiński is nu in balbezit. Bardanca rent richting de bal. Bardanca haalt uit met een fantastische trap. Stożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Garai onderschept slim de pass. Garai met een sublieme pass. Rostholm rent richting de bal. Rostholm geeft een lange en hoge pass. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal. Stożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bardanca rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gawron trapt de bal weg van het doel. Rostholm kopt de bal weg. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 12:1

78e minuut.
Rostholm met een snelle inworp. Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Durczak geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Livre stond buitenspel. Rostholm maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guevara controleert de bal met de borst. Guevara draait met de bal, schiet en ... Stożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chlewiński krijgt zijn hoofd ertegen. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grisák geeft de bal voor. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilkosz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 13:1

86e minuut.
Gawron geeft een lange en hoge pass. Garai kopt de bal weg. Klungelig pakt Durczak de bal. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baby z targu 15%, KS Kryształ Żuromin 85%.
Baby z targu - KS Kryształ Żuromin 13:1