Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0041
  • Stadion: Pawelele Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2718
Pawelele Czerwone Tygrysy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten matig
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Kempny bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc onderschept slim de pass. Resicki is nu in balbezit. Resicki draait met de bal, schiet en ... Patalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawelele - Czerwone Tygrysy 0:1

23e minuut.
Kręcichwost geeft een hoge lob. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal in één keer door. Forc is nu in balbezit. Forc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski geeft een hoge lob. Tarnowski rent richting de bal. Forc rent richting de bal. Forc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Indyk is nu in balbezit. Resicki verovert de bal door een tackle van achteren. Resicki passt de bal met de wreef. Forc rent richting de bal. Forc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Trzepieciński maakt een afschuwelijke overtreding. Mądzielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sznurowadło met een snel genomen vrije trap. Dzieszuk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawelele 66%, Czerwone Tygrysy 34%.
Pawelele - Czerwone Tygrysy 0:1

46e minuut.
Tarnowski is nu in balbezit. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarnowski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sznurowadło rent richting de bal. Trzepieciński onderschept slim de pass. Indyk begaat een overtreding. Indyk krijgt een gele kaart. Trzepieciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kręcichwost met een snel genomen vrije trap. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawelele - Czerwone Tygrysy 0:2

70e minuut.
Sznurowadło is nu in balbezit. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski speelt de bal door. Forc rent richting de bal. Forc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawelele - Czerwone Tygrysy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawelele 44%, Czerwone Tygrysy 56%.
Pawelele - Czerwone Tygrysy 0:3