Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0041
  • Stadion: Ułęż Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2844
Ułęż Baby z targu
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 39.3
matig Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


19e minuut.
Konik passt de bal in één keer door. Rostholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostholm speelt de bal door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:1

21e minuut.
Chachuła probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Rostholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohus geeft een lange en hoge pass. Guevara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Miastkowski de bal. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński passt de bal met de wreef. Bedrici rent richting de bal. Bedrici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Owczarz trapt de bal weg van het doel. Rostholm rent richting de bal. Rostholm passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara passt de bal in één keer door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rostholm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chlewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlewiński passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:3

34e minuut.
Russo geeft een hoge lob. Fronczewski geeft een hoge lob. Inworp. Grisák met een snelle inworp. Rostholm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kohus rent richting de bal. Kohus passt de bal in één keer door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fronczewski de bal onder controle te krijgen. Owczarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guevara is nu in balbezit. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:4

44e minuut.
Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Rostholm kopt de bal weg. Bedrici speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ułęż 84%, Baby z targu 16%.
Ułęż - Baby z targu 0:5

47e minuut.
Bimbrowski met de inworp. Garai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisák is nu in balbezit. Grisák geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:6

53e minuut.
Rostholm geeft een lange en hoge pass. Guevara rent richting de bal. Fronczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fronczewski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Bedrici de bal. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chachuła speelt de bal door. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostholm verovert de bal door een tackle van achteren. Rostholm geeft een lange en hoge pass. Guevara kopt de bal weg. Owczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tulimowski geeft een hoge lob. Bimbrowski probeert de bal met de borst te controleren. Bimbrowski met een sublieme pass. Kohus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:7

70e minuut.
Bedrici geeft een hoge lob. Grisák rent richting de bal. Tulimowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tulimowski krijgt een gele kaart. Grisák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chlewiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Chachuła controleert de bal met de borst. Bedrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedrici verovert de bal door een tackle van achteren. Bedrici geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rostholm geeft een hoge lob. Kohus rent richting de bal. Kohus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guevara de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grisák speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fronczewski de bal onder controle te krijgen. Owczarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:8

79e minuut.
Guevara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dworczak komt het veld opgelopen. Hajduk rent richting de bal. Bedrici verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fodrowski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Bedrici de bal. Bedrici passt de bal in één keer door. Dworczak rent richting de bal. Dworczak schiet op doel. Owczarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:9

84e minuut.
Kohus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostholm geeft een lange en hoge pass. Bedrici is nu in balbezit. Bedrici draait met de bal, schiet en ... Owczarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Chachuła de bal. Kohus is nu in balbezit. Kohus passt de bal zonder na te denken. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bimbrowski geeft een hoge lob. Grisák kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Dworczak rent richting de bal. Dworczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ułęż - Baby z targu 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ułęż 75%, Baby z targu 25%.
Ułęż - Baby z targu 0:10